0

Algemene voorwaarden

Fletcher Hotels handelt volgens de Uniforme Horeca Voorwaarden. Deze kunt u hieronder raadplegen. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot de getoonde prijzen op al onze websites. Alle genoemde prijzen op de website Fletcher.nl, alle hotel websites en alle gedrukte uitgaven en advertenties van Fletcher Hotels zijn exclusief toeristenbelasting, reserveringskosten en eventuele toeslagen.

Fletcher Hotels handelt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze voorwaarden kunt u natuurlijk inkijken ».


Uniforme Voorwaarden Horeca

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage. U kunt de voorwaarden via onderstaande link in PDF-formaat downloaden.

Uniforme Voorwaarden Horeca »

Voor het bekijken van de Uniforme Voorwaarden Horeca heeft u het gratis te downloaden programma Adobe Acrobat Reader nodig.