Hotel-Restaurant De Burghoeve

Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve, Broekhem, Valkenburg, Netherlands

Charmant hotel in Valkenburg

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve. In het heuvelachtige Limburgse landschap bevindt zich het hotel in Valkenburg. In de aangrenzende bossen kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken. De Burghoeve is de ideale plek voor een weekendje weg in Limburg.

  • Eigen lounge, restaurant en terras
  • Oorspronkelijke Limburgse boerenhoeve
  • Centraal gelegen nabij Maastricht
  • Gelegen in het prachtige Limburgse heuvellandschap

 

 

 

Weekendje Valkenburg

Hotel-Restaurant De Burghoeve is gelegen aan de rand van het toeristische plaatsje Valkenburg. Oorspronkelijk was De Burghoeve een boerenhoeve, maar tegenwoordig dient het als een charmant hotel in Limburg. Na een dagje winkelen of wandelen kunt u genieten in ons knusse à la carte restaurant van een smaakvol diner. Sluit uw dag af met een heerlijke overnachting in één van de vele comfortabele hotelkamers.

Ons hotel in Valkenburg biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen en e-bikes. Tevens beschikt het hotel over een overdekte fietsenstalling op eigen terrein. Ook voor een zakelijk verblijf bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij verschillende teambuilding activiteiten om de teamspirit te versterken. Na een onvergetelijke dag kunt u bij ons aanschuiven voor een heerlijk diner.

Heuvelachtige omgeving

Door de prachtige heuvelachtige omgeving van Limburg is het de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de bossen en heuvels. Vanuit het hotel kunt u vele leuke uitstapjes maken. Zo kunt u een dagje cultuur snuiven in het centrum van Valkenburg , een dagje winkelen in Maastricht, of de Fluweelengrot bezichtigen. Voor totale ontspanning kunt u terecht in Thermae 2000.

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 0 vacatures Naar hotel overzicht