Hotel-Restaurant Weert

Driesveldlaan 99, Weert, Limburg

In het bruisende centrum van Weert

In het bruisende centrum van de West-Limburgse stad Weert vind je Fletcher Hotel-Restaurant Weert. Vanwege de centrale ligging is dit hotel uitermate geschikt voor een gezellig weekendje weg. Het hotel is namelijk gevestigd in het centrum van Weert en ligt op twee minuten afstand van het treinstation. In het 4-sterren restaurant kun je heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Het hotel heeft mooie, ruime en comfortabele hotelkamers, die je na een actieve dag onder andere een heerlijke nachtrust bieden.

  • Gezellig hotel gelegen in West-Limburg
  • Uitermate geschikt voor een lang weekend weg
  • Nabij het treinstation
  • 3 multifunctionele vergaderruimtes
     

Aangename faciliteiten
 

Voor zakelijke doeleinden kun je absoluut terecht bij Fletcher Hotel-Restaurant Weert. Het hotel beschikt namelijk over drie multifunctionele vergaderruimtes die ideaal zijn voor zakelijke bijeenkomsten, meetings, congressen en/of trainingen van 10 tot 350 personen. Uiteraard zijn deze zalen ook geschikt voor andere doeleinden zoals; feesten en evenementen. De centrale ligging is een extra pluspunt aangezien het hotel gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer als per auto. Na een intensieve dag kun je aansluiten in het knusse restaurant en genieten van seizoensgebonden gerechten. In de comfortabele hotelkamers kun je volledig uitrusten.

 

Omring door mooie natuur
 

Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant Weert loop je in een paar minuten naar de binnenstad. Weert is een bruisende stad en wordt omringd door mooie natuur, rust en ruimte. De stad zelf heeft een gezellig centrum met veel mooie monumenten en een verscheidenheid aan musea. Je kunt het pronkstuk van de stad, de Sint Martinuskerk, bezoeken welke zich in het hart van de stad bevindt. De natuurliefhebber kan mooie wandeltochten maken door de nabijgelegen Laurabossen.

Ons team heet je van harte welkom!

Bekijk 5 vacatures Naar hotel overzicht