Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Bargelaan 180, Leiden, Zuid-Holland

In het centrum van de bruisende stad Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden ligt in het centrum van de bruisende stad Leiden en beschikt over een schitterend Thermen Resort Leiden, waardoor dit hotel uitermate geschikt is voor zowel een citytrip als een ontspannen wellnessweekend. Op de 12e verdieping van het 4-sterren hotel bevindt zich het culinaire Restaurant Twelve, waar je geniet van heerlijke gerechten en een panoramisch uitzicht over de duinkoppen van het Noordzeestrand.

  • Comfortabel hotel in het centrum van Leiden
  • Ideaal voor een citytrip of wellnessweekend
  • Luxe BLUE Wellness Resort Leiden
  • Binnenzwembad, afkoelbad, kruidenbad, sauna's en hammam
  • 12 multifunctionele vergaderzalen

 

Aangename faciliteiten

Na een heerlijke dag in het centrum van Leiden kom je volledig tot rust in het Thermen Resort Leiden. Het resort bevindt zich op de 11e verdieping waar je tegen betaling gebruik kunt maken van onder andere het binnenzwembad, diverse sauna’s en een stoomcabine. ’s Avonds schuif je aan in het culinaire Restaurant Twelve voor een heerlijk diner. 

Ook voor zakelijke doeleinden ben je bij Fletcher Wellness-Hotel Leiden aan het juiste adres. Het hotel beschikt over 12 vergaderzalen en zijn voorzien van LCD schermen en een flipover. Er zijn zalen die geschikt zijn voor borrels van 25 tot 100 personen, maar ook een zaal die geschikt is voor maximaal 300 personen in een receptie opstelling met uitzicht richting de duinen van Katwijk en Noordwijk.

Zeer diverse omgeving

De omgeving van het hotel in Leiden is zeer divers. Je kunt uiteraard de binnenstad van Leiden bezoeken waar je naar hartenlust kunt winkelen of een museum kunt bezoeken. Ga je liever de natuur in? Ook dat is mogelijk. Op 15 minuten rijden liggen de duinen en mooie stranden van Katwijk en Noordwijk. Hier kun je prachtige wandelingen maken en genieten van het natuurschoon dat Nederland te bieden heeft.

Ons team heet je van harte welkom!

Bekijk 20 vacatures Naar hotel overzicht