Hotel-Restaurant Zeeduin

Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin, Relweg, Wijk aan Zee, Netherlands

Aangenaam hotel nabij zee

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin. Het aangename hotel in Wijk aan Zee is slechts 50 meter verwijderd van het breedste strand van Noord-Holland. Bij ons hotel in de duinen kunt u heerlijk uitwaaien en genieten van het rustgevende geluid van de zee.

  • Slechts vijftig meter van het strand
  • Hotel met een loungeterras
  • Restaurant met uitzicht op de duinen
  • Drie multifunctionele vergaderzalen

 

Ontspannen verblijf

Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin beschikt over diverse faciliteiten waardoor u geheel tot rust komt tijdens uw verblijf. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze fiets- en e-bikeverhuur om de veelzijdige omgeving te verkennen. Voor totale ontspanning bezoekt u de sauna of het solarium. Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin is de perfecte locatie voor een weekendje weg in eigen land. Later op de dag kunt u heerlijk genieten in het stijlvolle à la carte restaurant of in de gezellige hotelbar.

 

Bent u op zoek naar een zakelijk verblijf in Wijk aan Zee? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Het hotel beschikt namelijk over drie multifunctionele vergaderzalen en een enthousiast team dat voor u klaarstaat. 

 

Zakelijke overnachting

Het hotel in Wijk aan Zee wordt omringd door schitterende duinen en bossen wat vele mogelijkheden biedt. Naast een heerlijke strandwandeling of fietstocht kunt u ook een bezoek brengen aan het biermuseum of de Zaanse Schans. In de omgeving van Hotel-Restaurant Zeeduin liggen tevens gezellige steden zoals Haarlem, Alkmaar en Volendam.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 8 vacatures Naar hotel overzicht