Badhotel Noordwijk

Fletcher Badhotel Noordwijk, Julianastraat, Noordwijk aan Zee, Netherlands

Overnachten in Noordwijk aan Zee

Welkom bij Fletcher Badhotel Noordwijk. Het hotel in Noordwijk aan Zee is slechts enkele minuten verwijderd van het Noordzeestrand, de elegante winkelpromenade en het rijke uitgangsleven. In de populaire badplaats, Noordwijk aan Zee met internationale allure, is het heerlijk vertoeven.

  • Nabij de winkelpromenade
  • Op korte afstand van het Noordzeestrand
  • Een vergaderzaal


Ontspannen verblijf

Fletcher Badhotel Noordwijk in Noordwijk aan Zee beschikt over verschillende faciliteiten om uw verblijf onvergetelijk te maken. Fletcher Badhotel Noordwijk ligt op slechts een kleine afstand van de beschutte bossen, zandvlakten en duinvalleien. Verken de veelzijdige omgeving met onze fiets- en e-bikeverhuur. Op het adembenemende strand van Noordwijk met internationale allure kunt u heerlijk uitwaaien en luieren.

 

Strijk neer in onze gezellige bar voor een hapje en een drankje of laat u verrassen door de specialiteiten van onze chef-kok in à la carte Restaurant Noordwijk. Onze keukenbrigade maakt uitsluitend gebruik van dagverse producten. Voor een ontspannen verblijf aan de kust bent u bij Fletcher Badhotel Noordwijk aan het juiste adres.

 

Weekendje Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee is van origine een oud vissersdorpje met een historisch centrum. Het hotel in Noordwijk is de perfecte locatie om even helemaal tot rust te komen. Vanuit het hotel zijn uitstapjes naar Space Expo Noordwijk, Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis en het Speeltuin Linnaeushof zo gemaakt.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 6 vacatures Naar hotel overzicht