Hotel-Restaurant Prinsen

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen, Julianastraat, Vlijmen, Netherlands

Gastvrij hotel in Vlijmen

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen. Het hotel in Vlijmen is gelegen op slechts enkele minuten van de bruisende stad ’s-Hertogenbosch. In deze bourgondische stad kunt u heerlijk winkelen, musea bezoeken en genieten van de natuurgebieden. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg.

  • Hotel met Brabantse gastvrijheid
  • Veel regionale gerechten op de menukaart
  • Gelegen nabij ’s-Hertogenbosch en De Loonse en Drunense Duinen
  • Officiële trouwlocatie
  • Vier multifunctionele vergaderzalen

 

Heerlijk verblijf

Het hotel in Vlijmen bevindt zich in een fraaie omgeving. Geniet van de verschillende faciliteiten tijdens uw verblijf in de Brabantse provincie. Zo kunt u de omgeving fietsend verkennen door gebruik te maken van de fiets- en e-bikeverhuur. Daarnaast kunt u ook een potje tafeltennissen of squashen in de regio. Na alle vermakelijke activiteiten kunt u aanschuiven in het à la carte restaurant voor een heerlijk gerecht en drankje.

 

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderzaal voor uw zakelijke bijeenkomst? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen bent u hiervoor aan het juiste adres. Met vier multifunctionele vergaderzalen, is dit de ideale vergaderlocatie in Vlijmen.

 

Wisselende omgeving

Het Brabantse dorp Vlijmen heeft veel meer te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de voortreffelijke natuurgebieden zoals de Overlaat, de Loonse en Drunense Duinen. Hier kunt u genieten van totale rust in de ongerepte natuur. Wanneer u wat meer actie zoekt, kunt u een slag slaan op de golfbaan van BurgGolf Haverleij.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 2 vacatures Naar hotel overzicht