Hotel-Restaurant Bon Repos

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos, Bovenstraat, Noorbeek, Netherlands

Gastvrij hotel in Noorbeek

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos. In het mooie Zuid-Limburg vindt u het sfeervolle hotel in Noorbeek. De omgeving is rijk aan heuvels en valleien, waar u optimaal kunt genieten door de oase aan rust. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg!

  • Hotel gelegen nabij het Drielandenpunt
  • Rustgevende omgeving
  • Restaurant met uitzicht over het Noordal
  • Gelegen tussen de heuvels en valleien van Limburg


Rustgevende omgeving

Tijdens uw verblijf bij Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos geniet u van verschillende faciliteiten. Na alle vermakelijke activiteiten kunt u heerlijk genieten in ons à la carte restaurant met streekgebonden producten. Op zonnige dagen kunt u aanschuiven op ons gezellige terras onder het genot van een kopje koffie en stukje Limburgse vlaai. Bij Fletcher Hotel Hotel-Restaurant Bon Repos kunt u tevens gebruikmaken van de jeu-de-boules-baan of een potje tafeltennissen.

 

Daarnaast biedt het hotel in Noorbeek ook teambuildingsactiviteiten aan in de omgeving. Noorbeek is de ideale locatie om met uw gezelschap diverse activiteiten te verrichten. Verken bijvoorbeeld de omgeving met een GPS-tocht of fiets met z'n allen over de Cauberg in Valkenburg.

 

Heerlijk verblijf in Zuid-Limburg

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos beschikt over alle benodigdheden om uw vakantie of weekendje weg compleet te maken. Noorbeek is het meest traditierijke dorpje van Zuid-Limburg. De prachtige omgeving van Noorbeek is ideaal voor fiets- en wandelroutes. U wandelt vanuit onze tuin direct via diverse wandelpaden het natuurgebied van het Noordal binnen.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 0 vacatures Naar hotel overzicht