Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Professor Weberlaan, Eerbeek, Netherlands

Sprookjesachtig genieten in Gelderland

Welkom bij Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek. Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoon vindt u het sprookjesachtige hotel in Eerbeek. Het 14e-eeuws landhuis is omgetoverd tot een modern en comfortabel hotelgebouw en wordt omringd door de prachtige natuur!

  • Hotel gevestigd op een idyllisch landgoed
  • Eigen restaurant en een bistro
  • Gelegen nabij Nationaal Park Veluwezoom
  • Officiële trouwlocatie
  • Acht multifunctionele vergaderzalen

 

Comfortabel verblijf

Wanneer u op zoek bent naar een onbezorgd verblijf bent u bij Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek aan het juiste adres. Het hotel wordt omringd door een prachtig landgoed met eeuwenoude eiken en prachtige vijvers. Struin over het romantische landgoed en geniet van totale ontspanning. Daarbij maken de aangename faciliteiten uw verblijf compleet.

 

In de middag en avond kunt u plaatsnemen in het culinaire restaurant voor een uitgebreide lunch of heerlijk 3-gangen diner. Tevens is het heerlijk vertoeven in de sfeervolle bistro en bij mooi weer heeft u een prachtig uitzicht vanaf het terras. Voor zakelijke doeleinden zijn er diverse mogelijkheden in het hotel.

 

Groenrijke omgeving

Naast het karakteristieke pand is ook de omgeving van het Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek een lust voor het oog. Vanuit het hotel in Eerbeek volgt u direct één van de bijzondere fiets of wandelroutes die u langs de mooiste plekken van de Veluwe leiden. Ontdek Nationaal Park Veluwezoom met de prachtige flora en fauna.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 6 vacatures Naar hotel overzicht