Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Fletcher Hotel De Witte Raaf, Duinweg, Noordwijk, Netherlands

Sfeervol hotel in Noordwijk

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Het knusse hotel in Noordwijk ligt nabij het centrum van de bruisende badplaats, op loopafstand van het strand én aan de rand van het bos. Dit hotel is uitermate geschikt voor een nachtje of weekendje weg aan zee!

  • Aan de rand van de bruisende badplaats Noordwijk
  • Uitstekend à la carte restaurant met Frans georiënteerde keuken
  • Op een kleine 25 minuten loopafstand van het Noordzeestrand
  • Officiële trouwlocatie
  • Zes multifunctionele vergaderzalen

 

Totale ontspanning

De comfortabele hotelkamers van Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf zijn voorzien van de nodige gemakken. De gastvrijheid en persoonlijke benadering in het hotel zorgen voor een onbezorgd verblijf. Bovendien beschikt het hotel over aangename faciliteiten zoals een bar en een prachtig terras waar u volop van kunt genieten.

 

Tegen de avond kunt u plaatsnemen in het culinaire hart van het hotel. In het restaurant geniet u van diverse heerlijke gerechten uit de Frans georiënteerde keuken. Ook voor een zakelijke bestemming kunt u terecht in het à la carte restaurant of kunt u één van de vergaderzalen afhuren.

 

Uitwaaien aan de kust

De omgeving van Noordwijk biedt genoeg vertier voor een perfect weekendje weg in eigen land. Ontdek de natuurrijke omgeving te fiets of te voet middels de mooie fiets- en wandelroutes rondom het hotel in Noordwijk. Of struin door de prachtige duinen en kom volledig tot rust. Voor stedelijk plezier kunt u uitwijken naar de dichtstbij liggende steden Leiden, Den Haag en Haarlem.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 12 vacatures Naar hotel overzicht