Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein, Kerkradersteenweg, Kerkrade, Netherlands

Vorstelijk genieten binnen historische muren

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein. Gelegen in Zuid-Limburg nabij Maastricht is het hotel in Kerkrade  gevestigd in een authentieke Limburgse carréhoeve uit 1713. Op het omringende landgoed vindt u Kasteel Erenstein.

  • Prachtig kasteel met slotgracht en kasteeltuin
  • Dineren in een kasteel uit de 14e eeuw
  • Nabij het drielandenpunt en Maastricht
  • Officiële trouwlocatie
  • Acht multifunctionele vergaderzalen
     

Weekendje Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de Anstelvallei en is omgeven door een slotgracht en een schitterende kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Het hotel is gevestigd in een Limburgse carréhoeve uit 1713. Het oorspronkelijke Kasteel Erenstein dient tegenwoordig als een gezellig à la carte restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op de schitterende tuin. Sluit uw dag af met een comfortabele overnachting in één van de sfeervol ingerichte hotelkamers van de carréhoeve.

 

Prachtige omgeving

Het hotel in Kerkrade biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen en e-bikes om de prachtige omgeving te ontdekken. Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein kunt u vele uitstapjes maken. Zo kunt u een dagje cultuur snuiven of winkelen in het centrum van Maastricht. Een bezoek aan het drielandenpunt mag ook niet ontbreken tijdens uw verblijf in Kerkrade.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 4 vacatures Naar hotel overzicht