Hotel-Restaurant De Zon

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon, Stationsstraat, Oosterwolde, Netherlands

Uniek hotel in Oosterwolde

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Het hotel in Oosterwolde is centraal gelegen tussen het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen. De perfecte omgeving voor een mooie wandeltocht!

  • Ideale verblijfplaats voor een weekendje weg
  • À la carte restaurant met Grand Café
  • Vier multifunctionele vergaderzalen

 

Diverse faciliteiten

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. In het gezellige hotel in Oosterwolde kunt u bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de sauna en het solarium. Sportievelingen kunnen zich helemaal uitleven in de fitnessruimte. Na een actieve dag kunt u aanschuiven in ons sfeervolle à la carte restaurant waar u kunt genieten van onze uitgebreide menukaart.

 

Bent u op zoek naar een zakelijke vergaderlocatie of overnachting? Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is de ideale verblijfplaats voor zakelijke doeleinden. Het hotel beschikt over vier multifunctionele vergaderzalen voorzien van alle nodige gemakken.

 

Prachtige omgeving

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is gelegen in het grensgebied van Friesland en Drenthe. Ontdek de Friese omgeving te voet of per fiets met onze fiets- en e-bikeverhuur. Het hotel in Oosterwolde wordt omringd door uitgestrekte bos-, heide- en veengebieden en dus ideaal voor een weekendje weg. Op zonnige dagen kunt u tevens plaatsnemen op ons aangename buitenterras.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 0 vacatures Naar hotel overzicht