Landhotel Bosrijk Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond, Maalbroek, Roermond, Netherlands

Sfeervol hotel in Roermond

Welkom bij Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond. Het hotel in Roermond ligt op de grens van Nederland en Duitsland en is hierdoor de ideale locatie voor een weekendje weg. Bovendien leent de omgeving zich perfect voor fiets- en wandeltochten.

  • Hotel met rijke geschiedenis
  • Streekgebonden gerechten zoals ‘Limburgs Zoervleisj’
  • Naast Nationaal Park De Meinweg
  • Drie multifunctionele vergaderzalen

 

Heerlijk verblijf

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf. Zo kunt u aanschuiven in het gezellige à la carte restaurant. Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras van het hotel. Paardeneigenaars kunnen hier tevens hun hart ophalen dankzij de aanwezige paardenstallen.

 

Voor zakelijke doeleinden zijn er drie multifunctionele vergaderzalen aanwezig. In totaal bieden de vergaderruimtes samen een capaciteit voor 200 personen en zijn ieder geschikt voor diverse gelegenheden.

 

Genoeg vertier

Het Limburgse heuvellandschap biedt voor ieder genoeg vertier tijdens een weekendje weg. In de natuurrijke omgeving kunt u naar hartenlust op pad gaan. Voor stad en cultuur bezoekt u de historische binnenstad van Roermond. Wilt u liever een dagje winkelen? Dan mag u Designer Outlet Roermond niet missen.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 7 vacatures Naar hotel overzicht