Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel Nautical Quarter, Mastspoor, Huizen, Netherlands

Toplocatie aan het Gooimeer

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer, vindt u het hotel in Huizen. Het moderne hotel beschikt over luxe kamers waar u een prachtig uitzicht heeft over het water.

  • Gelegen aan de Oude Haven in Huizen
  • Culinaire hoogstandjes in J Restaurant
  • Nabij de Gooise bossen
  • Officiële trouwlocatie
  • Elf multifunctionele vergaderzalen
  • Waterfiets- en sloepverhuur

 

Heerlijk verblijf

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier bent u verzekerd van een onbezorgd verblijf. De comfortabele hotelkamers staan garant voor een perfecte nachtrust. Overdag kunt u de mooie omgeving ontdekken door gebruik te maken van de fiets- en e-bikeverhuur of de waterfiets- en sloepverhuur.

 

Na een actieve dag kunt u plaatsnemen in J Restaurant of Laguna waar u geniet van culinaire hoogstandjes. Voor een gezellige borrel schuift u aan in onze RIVA Wijnlounge. Ook voor vergaderingen en feesten en partijen is het hotel de ideale bestemming.

 

Prachtige locatie

De omgeving van het hotel in Huizen is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het leuke stadje bestaat uit typerende huisjes en wordt omringd door bos, heide en water. Ook de omliggende dorpjes die u hier vindt bieden genoeg mogelijkheden voor vertier.

 

Ons team heet u van harte welkom!

Bekijk 3 vacatures Naar hotel overzicht