Landgoed Hotel Avegoor

Zutphensestraatweg 2, 6955 AG Ellecom

Karakteristiek hotel in Ellecom
Welkom bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom. Het hotel in Ellecom is uniek gelegen midden op de Veluwe en bevindt zich nabij de bruisende stad Arnhem. Voor een weekendje natuur en cultuur bent u hier aan het juiste adres.

  • Gelegen op historisch landgoed Avegoor
  • Eigen Mediterrane keuken in het restaurant
  • Ligging aan de rand van de Veluwe
  • Officiële trouwlocatie
  • Vijftien multifunctionele vergaderzalen
     

Aangenaam verblijf
Het historische landgoed genaamd Avegoor is ongetwijfeld een schitterende omgeving voor een heerlijk verblijf. Het hotel biedt verschillende aangename faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Voor totale ontspanning brengt u een bezoek aan de sauna of het binnenzwembad. Voor zakelijke en feestelijke doeleinden zijn er tevens multifunctionele vergaderzalen.

Om de dag compleet te maken schuift u aan in het sfeervolle restaurant. Hier kunt u terecht voor verrukkelijke gerechten uit de Mediterrane keuken. Eerlijk eten en regionale producten staan hier centraal en dat proeft u!

Prachtige omgeving
Uiteraard biedt de omgeving van het hotel in Ellecom genoeg uitstapjes en diverse activiteiten. Zo ligt het hotel tussen de prachtige natuurgebieden de IJsselvallei en de Veluwe waar u stuwwallen, beekdalen, bos en heide aantreft. Daarnaast ligt het hotel in de buurt van Arnhem waar u heerlijk een dagje kunt vertoeven.

Ons team heet u van harte welkom!

 

Bekijk 5 vacatures Naar hotel overzicht