Hotel-Restaurant Amersfoort

Stichtse Rotonde 11, 3818 GV Amersfoort

Modern hotel in Amersfoort
Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Het hotel in Amersfoort is dankzij de unieke ligging, midden in het groen, de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf. Bovendien ligt het hotel nabij de karakteristieke binnenstad waar u genoeg vertier vindt.

  • Eigentijds hotel nabij het centrum
  • Eigen restaurant, lounge en terras
  • Achttien multifunctionele vergaderzalen

Heerlijk weekendje weg
Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort biedt diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf. Voor de sportieveling bieden we biljart en beschikken we over een eigen fitnessruimte. In de regio wordt overigens golf aangeboden en behoort dus ook tot de vele mogelijkheden. Bovendien ligt het hotel in de nabije omgeving van de bruisende binnenstad en het bos Klein Zwitserland.

Na een actieve dag kunt u heerlijk vertoeven in ons culinaire restaurant onder het genot van een uitgebreide lunch of 3-gangen diner. In de lounge en hotelbar kunt u tevens terecht voor een klein hapje en drankje. Voor een zakelijk bezoek maakt u gebruik van onze multifunctionele vergaderzalen welke voorzien zijn van alle nodige gemakken.

Veelzijdige omgeving
Uiteraard heeft ook de stad nog veel te bieden. Ontdek de bosrijke omgeving door gebruik te maken van onze handige fiets- en e-bikeverhuur. Alle welbekende bezienswaardigheden, zoals onder andere Onze Lieve Vrouwetoren, bevinden zich op korte afstand van het hotel. Bij uitstek is Amersfoort de perfecte locatie voor een heerlijk weekendje weg in eigen land.

Ons team heet u van harte welkom!

 

Bekijk 9 vacatures Naar hotel overzicht