Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

Woeste Hoefweg 80, 7351 TP Hoenderloo

Charmant hotel in Hoenderloo
Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo. Midden op de Hoge Veluwe op een prachtig landgoed van maar liefst 14 hectare vindt u dit knusse hotel in Hoenderloo.

  • Gelegen midden op de Veluwe
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Officiële trouwlocatie
  • Elf multifunctionele vergaderzalen

Voorzien van vele gemakken
Het hotel is omgeven door bijzonder veel groen waardoor u volledig kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Bovendien biedt het hotel diverse faciliteiten waar u volop gebruik van kunt maken. Na een inspannende dag geniet u van totale rust in de sauna of het binnenzwembad. Uiteraard kunt u in het à la carte restaurant aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo aan het juiste adres. Zo bieden we passende vergaderarrangementen en hebben we diverse vergaderruimtes ter beschikking.

Weekendje weg op de Veluwe
Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo ligt op loopafstand van uitgestrekte heidevelden en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het hotel leent zich dus perfect als startpunt voor unieke fiets- en wandelroutes door de Veluwe. Ook voor cultuur en entertainment zit u in Hoenderloo goed dankzij nabij gelegen musea en Burgers' Zoo.

Ons team heet u van harte welkom!

 

Bekijk 5 vacatures Naar hotel overzicht