Werkcultuur en duurzaamheid

Ervaar een inclusieve en bewuste werkcultuur bij Fletcher Hotels

INSPIREREND EN VERANTWOORD

Ontdek wat wij doen om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich goed voelt

Bij Fletcher Hotels streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht achtergrond, cultuur of overtuigingen. Daarnaast zetten we ons actief in voor duurzaamheid, zodat we een positieve impact kunnen hebben op het milieu en de samenleving.

Onze werkcultuur

Bij Fletcher Hotels omarmen wij diversiteit!

Of je nu van de grote stad of het platteland komt, jong bent of jong van geest, een passie hebt voor koken of juist voor wellness, bij ons is iedereen welkom. We geloven dat juist onze verschillende perspectieven en achtergronden onze teams sterker maken en leiden tot unieke gastervaringen. Dus kom zoals je bent en voeg jouw eigen kleur toe aan ons palet van talent!

DUURZAAMHEID

​ Ook voor jou als collega!​

Bij Fletcher Hotels nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. We willen niet alleen de harten van onze gasten veroveren, maar ook de wereld een stukje mooier achterlaten. Veel van onze hotels liggen in natuurrijke omgevingen die wij respecteren en liefhebben. Van het verminderen van afval en energieverbruik tot het gebruiken van biologische en lokale producten, we nemen concrete stappen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Samen maken wij het verschil!

Wat wij allemaal doen

Wij volgen de richtlijnen van de wet- en regelgeving, bouwen en verbouwen duurzaam en ondersteunen maatschappelijke initiatieven. Daarnaast stimuleren wij duurzaam gedrag bij onze medewerkers en gasten, wij inspireren hen onder andere middels puur en eerlijk eten en om dagelijks de natuur in te gaan voor bijvoorbeeld een heerlijke wandeling. De hotelkamers worden milieubewuster ingericht zonder dat dit ten koste gaat van het comfort, er wordt zuiniger omgegaan met gas, elektra en water, maar er is ook aandacht voor afvalscheiding.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Algemeen
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.
Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw bericht.