0

Flexibel werken bij de grootste hotelketen van Nederland? Dat kan bij Fletcher!

In de keuken, achter de receptie, in het restaurant of in de huishouding, bij Fletcher Hotels vind je altijd een baan die bij je past. Met meer dan 100 hotels in heel Nederland geven wij samen met jou onze gasten een verblijf om nooit te vergeten.

Wil jij werken op momenten dat het jou uitkomt op verschillende locaties bij jou in de buurt? Dan is FletcherGIG wellicht iets voor jou.

FLEXWERKEN MET FLETCHERGIG

Wat is FletcherGig

FletcherGIG is dé flexibele medewerkerspoule binnen Fletcher Hotels en tegelijk de enige binnen de Nederlandse Hotellerie. is er een pool van diverse flexibele medewerkers die in hun vakgebied in diverse hotels openstaande diensten(GIG’s) vervullen op basis van beschikbaarheid. Zie het als het interne Fletcher uitzendbureau. 

Wil jij hier ook onderdeel van zijn?  Ben jij de medewerker die een aantal GIG’s kan vervullen of ben jij op zoek naar een baan waarin je op basis van je beschikbaarheid GIG’s kunt vervullen. Dan zoeken jou !

De voordelen op een rij

  • Werken in jouw favoriete Fletcher Hotel(s), wanneer jij wilt.
  • Je bent baas van je eigen rooster.
  • Reistijd is werktijd.
  • Reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer van deur tot deur.
  • Leer, ontwikkel en groei binnen de organisatie door.
  • Breid je netwerk uit en leer steeds meer Fletcher collega’s kennen.
  • Maak FletcherGIG ‘meters’, én maak grote kans als kandidaat bij interne vacatures van jouw favoriete Fletcher Hotel.

ONZE FLETCHER GIG VACATURES

Zelfstandig werkend Kok

Wij zoeken gepassioneerde zelfstandig werkende koks voor het werken in diverse locaties in jouw regio of door heel Nederland. Onze gasten zullen smullen van de heerlijke gerechten, die jij volgens recept bereidt. Je neemt het voortouw bij de ontwikkeling  van nieuwe menu’s die de gasten in het restaurant willen proeven. Nieuwe medewerkers en leerlingen zijn bij jou in goede handen. Jij deelt graag je kennis en ervaring. Medewerker huishouding

Jij haalt je voldoening uit een blinkend hotel. Dankzij jouw inspanningen voelen gasten zich thuis zodra ze de schone drempel overstappen. Jouw werk is de basis voor de ultieme hotelbeleving. Jij weet precies hoe je een hotelkamer perfect in orde maakt voor een nieuw verblijf. En ook de publieke ruimtes blinken elke dag weer als nieuw als jij langs bent geweest.


Medewerker bediening 

Gasten komen graag nog eens terug in ons restaurant voor een drankje of maaltijd als jij ze hebt bediend. Van jouw gastvrije service wordt iedereen blij. Jij hebt snel in de gaten wie iets wil bestellen en serveert vervolgens in een oogwenk de juiste bestelling uit.

Jij zorgt er elke keer weer voor dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben bij Fletcher Hotels!

Nachtportier

Ook in de nacht verdienen onze gasten een hartelijke ontvangst en uitstekende opvolging van hun wensen. Daarnaast beperk jij jezelf als nachtportier niet tot alleen deze werkzaamheden, maar tref je ook de nodige voorbereidingen zodat jouw collega’s probleemloos na jouw dienst aan de slag kunnen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en sta je jouw mannetje tijdens de nacht.