0


Kom ook werken bij Fletcher!

Betekenis 'GIG'
Gig (de; v(m)) 1 (meervoud: gigs) optreden of  2 karwei (informeel; voornamelijk Amerikaans): baantje, het werk. (meervoud: gigs) daden

 Fletcher Hotels heeft zich over de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de grootste spelers binnen de Nederlandse hotellerie. Onze groei brengt ook uitdagingen met zich mee. Door onze grootte zijn we vaak in staat om deze uitdagingen aan te gaan. Maar ook voor ons is het soms moeilijk om de juiste gekwalificeerde, geschikte en gemotiveerde medewerkers te vinden die samen met ons de uitdaging aan gaan. Want een drukke periode in een bepaald deel van Nederland wil niet aangeven dat dat overal zo is 

Flexwerken met FletcherGiG


Om de personele inzet structureel op een beter en hoger niveau te tillen hebben we de FletcherGIG in het leven geroepen. Een tool die ons in staat stelt om samen met meer dan 4000 medewerkers alle hotels te kunnen ondersteunen via 1 platform. Alle medewerkers binnen Fletcher Hotels maken hier deel van uit. Daarnaast hebben we een pool van diverse flexibele medewerkers die in hun eigen vakgebied in diverse hotels GIG’s vervullen op basis van beschikbaarheid.

Zie het als een soort van eigen baas in loondienst. Of te wel het interne Fletcher uitzendbureau. 

Ben jij de medewerker die een aantal GIG’s kan vervullen of ben jij op zoek naar een baan waarin je op basis van je beschikbaarheid GIG’s kunt vervullen. Dan zoeken jou !De voordelen op een rij

  • Reistijd is werktijd*
  • KM vergoeding woon-werk en retour. 19 cent per KM.
  • Groei binnen de organisatie door.
  • Breid je netwerk uit en leer steeds meer Fletcher collega’s kennen.
  • Werken in jouw favoriete Fletcher Hotel(s), wanneer jij wilt!
  •  Baas van je eigen rooster.
  • Maak FletcherGIG ‘meters’, én maak grote kans als kandidaat bij interne vacatures van jouw favoriete Fletcher Hotel.

Onze FletcherGIG Vacatures 

Zelfstandig Werkend Kok

Wij zoeken gepassioneerde zelfstandig werkende koks voor het werken in diverse locaties in jouw regio of door heel Nederland.

Onze gasten zullen smullen van de heerlijke gerechten, die jij volgens recept bereidt. Je neemt het voortouw bij de ontwikkeling  van nieuwe menu’s die de gasten in het restaurant willen proeven. Nieuwe medewerkers en leerlingen zijn bij jou in goede handen. Jij deelt graag je kennis en ervaring. 


Medewerker Huishouding

Jij haalt je voldoening uit een blinkend hotel. Dankzij jouw inspanningen voelen gasten zich thuis zodra ze de schone drempel overstappen. Jouw werk is de basis voor de ultieme hotelbeleving. Jij weet precies hoe je een hotelkamer perfect in orde maakt voor een nieuw verblijf. En ook de publieke ruimtes blinken elke dag weer als nieuw als jij langs bent geweest.

Bekijk alle vacatures voor medewerker huishouding » 


Medewerker Bediening

Van jouw gastvrije service wordt iedereen blij. Jij hebt snel in de gaten wie iets wil bestellen en serveert vervolgens in een oogwenk de juiste bestelling uit. Ook de tafels zien er uit om door een ringetje te halen als jij ze gedekt hebt. Daarnaast serveer je ook bij onze events en partijen die plaats vinden in onze hotels. Jij zorgt er elke keer weer voor dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben bij Fletcher Hotels!

Bekijk de vacatures op het hoofdkantoor  


Nachtportier

Ook in de nacht verdienen onze gasten een hartelijke ontvangst en uitstekende opvolging van hun wensen. Daarnaast beperk jij jezelf als nachtportier niet tot alleen deze werkzaamheden, maar tref je ook de nodige voorbereidingen zodat jouw collega’s probleemloos na jouw dienst aan de slag kunnen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en sta je jouw mannetje tijdens de nacht.

Bekijk alle vacatures voor nachtportier »