0

Werken als kok

Vacatures voor Zelfstandig Werkend Kok, Sous-Chef of Chef-Kok

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al de benodigde ervaring in de keuken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen de restaurants van Fletcher Hotels! Vrijwel alle hotels beschikken over een restaurant waar men kan genieten van jouw heerlijke gerechten.

Werken in de keuken

In totaal hebben wij zo’n 100 restaurants. Deze zijn opgedeeld in verschillende concepten: Bar Bistro DuCo, Laguna, Marina Lounge, ByZoo en NEXT. De andere restaurants zijn onderverdeeld in de categorieën A+, A, B en C. En dan natuurlijk nog onze wellnessresorts. Ook deze hebben een eigen restaurant. Wij zijn dus altijd in de buurt, met ook nog eens veel keuze. Zo kan jij, afhankelijk van de openstaande vacatures, kiezen wat het beste bij jouw niveau past.

Zelfstanding Werkend Kok

Wat moet je doen als Zelfstandig Werkend Kok en welk niveau wordt er verwacht? Zoals de naam van de functie al aangeeft: je moet zelfstandig kunnen werken, logisch! Jij bereidt de gerechten voor onze gasten volgens recept en laat dit er perfect uitzien. Ook heb jij het beste overzicht in de keuken, waardoor alles goed verloopt. Nieuwe medewerkers en leerlingen zijn bij jou op het goede adres. Zo breng je hen alle fijne kneepjes bij. Jouw salaris dat je verdient? Dat is afhankelijk van de openstaande vacature en jouw ervaring in de keuken.

Bekijk alle vacatures als Zelfstandig Werkend Kok

Sous-Chef

Wat doet een Sous-Chef? Allereerst bereid je de recepten tot in perfectie, waar onze gasten van kunnen genieten. Heb je zelf een goed recept of wil je aanpassingen doorvoeren op de huidige menukaart? Dan bieden we je deze vrijheid. Samen met Chef-Kok ben je verantwoordelijk voor het team en leiden jullie alles in goede banen. Is de Chef-Kok afwezig? Dan ben jij de eindverantwoordelijke. Nieuwe medewerkers of leerlingen van een opleiding begeleid je in hun proces. 

Bekijk alle vacatures als Sous-Chef

Chef-Kok

Als Chef-Kok heb jij de touwtjes in handen. Jij hebt de leiding over het team en zorgt ervoor dat de gerechten volgens recept worden geserveerd aan onze gasten. Ook ben jij verantwoordelijk voor de planning. Ben je zelf een keer afwezig? Dan kun je er op vertrouwen dat de Sous-Chef jouw taken in de keuken kan overnemen. Verder ben je creatief met het doorontwikkelingen van recepten die we op de menukaart kunnen opnemen.


Keukenhulp of Stagiair(e)

Wil je leren hoe je kunt doorgroeien tot Zelfstandig Werkend Kok, Sous-Chef of Chef-Kok, maar heb je nog weinig ervaring? Begin bij het begin! Namelijk als keukenhulp of stagiair(e). Je snijdt en wast ingrediënten, helpt met het bereiden van de gerechten en houdt de keuken schoon. Begint de voorraad op de raken? Dan vul je dit weer aan zodat er doorgepakt kan worden. Ook hier geldt: Het uurloon is afhankelijk van jouw ervaring.


Opleidingen

Om het gewenste niveau te bereiken zijn de volgende opleidingen relevant: Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3), Gespecialiseerd kok (niveau 4), Leidinggevende keuken (niveau 4), Hotel-, congres- en evenementenmanagement kok (niveau 4) en Hotelmanagement (niveau 4).

Bekijk vacatures van andere vakgebieden

- Werken in de horeca

- Werken als receptionist(e)

- Vacatures housekeeping