0

Werken in de horeca

Bekijk de openstaande vacatures in de bediening

Ben je op zoek naar een baan in de horeca? Kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen ons hotel! Vrijwel alle Fletcher hotels beschikken over een restaurant waar gasten heerlijk kunnen genieten.

Werken in de bediening

In de bediening werk je samen met collega’s uit de keuken om de gasten te voorzien van een aangenaam ontbijt, lunch of diner. Als ober of serveerster sta je direct in contact met de gasten in het restaurant. Jij speelt dus een belangrijke rol in hun beleving. Breng jij een koffie met een glimlach, of weet je nog wie welk gerecht heeft besteld, dan wordt je gewaardeerd door de gasten. Jouw service zorgt ervoor dat mensen terugkomen en het restaurant adviseren aan anderen. Goed bezig hoor!


Werken in de buurt 

Er zijn altijd open vacatures in de buurt. Met zo’n 100 restaurants in Nederland, is er ongetwijfeld een restaurant in de buurt waar jij kunt komen werken als bediening medewerker. Onze hotels zijn gevestigd door heel Nederland. Zo zijn we in de Randstad onder andere te vinden in Amsterdam, Den Haag of Leiden. Van het noorden in Groningen of Leeuwarden, tot aan de Veluwe bij Apeldoorn en Arnhem. Richting het zuiden vanaf Nijmegen, tot aan Eindhoven of nabij de Efteling. En tot slot natuurlijk ook de uiterste puntjes van ons land. Wat dacht je bijvoorbeeld van Zeeland of Zuid-Limburg? Inderdaad: jij kan altijd werken in de buurt.


Leeftijd

Het is soms een lastige vraag: vanaf welke leeftijd je mag werken in de horeca? Bij Fletcher hotels ben je vanaf 16 jaar welkom. Op jonge leeftijd kan jij jezelf dus al op vele fronten gaan ontwikkelen. En het mooie is: je krijgt er nog voor betaald ook!

Doorgroeien

Een belangrijk voordeel van werken in een hotel bij Fletcher, is dat er veel mogelijkheden zijn om door te groeien. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien als leidinggevende, misschien zelfs wel binnen een andere functie, dan bieden mooie kansen. Soms kan het zijn dat jouw gewenste vacature niet openstaat in jouw hotel, maar wel bij een hotel in de buurt. In dat geval wordt er altijd met jou meegedacht. Ben je klaar met studeren en wil je de stap maken om op het kantoor te komen werken? De mogelijkheden zijn ook hier enorm. Als Fletcher medewerker krijg je namelijk altijd voorrang voor vacatures op het hoofdkantoor.

Bekijk alle Bediening vacatures

Bekijk vacatures in andere vakgebieden

- Werken als receptionist(e)

- Werken als kok

- Vacatures housekeeping