0

Werken als receptionist(e)

Bekijk de openstaande vacatures als medewerker receptie

Ben je op zoek naar een (bij)baan achter de balie van een hotel? En houd je er van om de (hotel)gasten zo goed mogelijk te helpen? Kijk dan snel of er een vacature beschikbaar is in jouw stad!

Werken achter de receptie

Wat moet je doen als receptionist(e) in een hotel? Als receptionist(e) sta jij altijd klaar voor onze gasten. Je helpt ze wanneer ze willen in- en uitchecken, beantwoordt alle vragen aan de balie, telefoon en via de e-mail en zorgt er voor dat ze niets te kort komen tijdens hun verblijf. Jij bent letterlijk het aanspreekpunt voor de gasten. Hoe mooi is het als de gasten blij worden van jouw service? Daar wordt je zelf toch ook blij van! 

Werken in de buurt

Ben je woonachtig in (de buurt van) Amsterdam, Leeuwarden, Den Haag, Arnhem of een van de andere steden waar zich een Fletcher hotel bevindt? Of wil je liever werken in een natuurgebied zoals De Hoge Veluwe of aan het strand? Met ruim 100 hotels door heel Nederland is de kans groot dat er een vacature als receptionist(e) vrij is bij jou in de buurt!

Salaris en vakantiegeld

Het salaris dat je verdient, is gebaseerd op je leeftijd en ervaring. Ook is je loon afhankelijk van hoeveel uur er in je contract staat. Uiteraard kun je gedurende het jaar vakantiedagen opnemen en ontvang je jaarlijks vakantiegeld.

Bekijk vacatures van andere vakgebieden

- Werken in de horeca

- Werken als kok

- Vacatures housekeeping