Kom ook werken bij Fletcher!

Als jong en dynamisch bedrijf is Fletcher Hotels de laatste jaren enorm gegroeid en blijft in de komende jaren nog groeien. Met ruim 3500 collega‚Äôs staan we iedere dag klaar voor onze gasten en zorgen dat het aan hen niets ontbreekt. Of het nu gaat om een overnachting, een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een evenement. Het kan allemaal. Een geweldige uitdaging waar jij onderdeel van kunt zijn! 


Over Fletcher Hotels

Met bijna 100 unieke 3- en 4-sterren hotels zijn we inmiddels de grootste hotelketen van Nederland. Je vindt deze hotels op de mooiste plekken in Nederland. Vanaf de kust tot aan de Veluwe en van de kleinste dorpen tot aan de hoofdstad Amsterdam. Ieder hotels is uniek en geeft een andere beleving en sfeer.

Alle medewerkers van Fletcher Hotels zorgen er elke dag weer voor dat de gasten volledig kunnen ontspannen en genieten. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring bij Fletcher Hotels. 


Hoe is het om te werken bij Fletcher Hotels?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Laat je dan inspireren door de verhalen die zij vertellen in onze blogs.