0


Kom ook werken bij Fletcher!

Samen zorgen wij er elke dag voor dat onze gasten kunnen genieten van hun verblijf. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij onze Fletcher Hotels. Dit doen wij doordat wij “service met een glimlach” echt belangrijk vinden. Fletcher Hotels wil net even anders zijn en dat betekent dat er vrijheid is om dit te realiseren. Dat maakt het werken bij Fletcher Hotels juist zo leuk!


Over Fletcher Hotels

De grootste hotelketen van Nederland

Met inmiddels ruim 100 unieke 3- en 4-sterren hotels zijn wij inmiddels de grootste hotelketen van Nederland. Onze hotels zijn uniek en hebben allemaal een eigen beleving en sfeer. Je vindt deze hotels op de mooiste plekken in Nederland. Vanaf de kust tot aan de Veluwe en van de kleinste dorpen tot aan de hoofdstad Amsterdam.


Wij willen de aankomende jaren blijven groeien en verbeteren. Als een dynamisch bedrijf hebben wij de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en zijn wij nog lang niet uitgegroeid. Voor Fletcher Hotels betekent dit dat we onze positie als grootste Hotelketen van Nederland nog verder gaan verstevigen waardoor er nog veel meer interessante vacatures voorbij gaan komen.


Hoe is het om te werken bij Fletcher Hotels?

Bij Fletcher Hotels heb je een uitdagende baan. Heb je het al gehoord van de medewerker bediening die in een aantal jaar hotelmanager is geworden? Dat kan, bij Fletcher! Hier kan jij met ons mee- en doorgroeien. De ontwikkelingsmogelijkheden bij onze organisatie zijn voor ons onderdeel van de erkenning en waardering van wat jij voor ons doet. 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Laat je dan inspireren door de verhalen die zij vertellen in onze blogs.