Fletcher Hotels biedt een unieke kans!

Wil jij werken in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou.. Fletcher Hotels heeft altijd goede koks en enthousiaste mensen voor de bediening nodig. Daarom bieden we jou nu de kans om leren en werken te combineren. Ofwel: je werkt, je leert en wordt daarvoor betaald. We werken hierin samen met de Middelbare Hotelschool Friesland (MHF) van het Friesland College.

De opleiding start op maandag 2 september 2019 en heeft ruimte voor ongeveer zestig kandidaten. Je kunt zonder ervaring beginnen.

WAT GA JE DOEN?

In twee jaar groei jij uit tot een professional als kok of medewerker in de bediening. Dan heb jij een officieel diploma MBO-niveau 2 op zak! Met de juiste vooropleiding kun je ook een opleiding volgen op MBO-niveau 3.

Wij zorgen voor de kleding die je nodig hebt voor je werk. Met begeleiding van onze professionals ga je meteen aan het werk in een van de deelnemende Fletcher Hotels. Hierbij houden we rekening met je woonplaats. De opleiding - meestal een dag in de week - krijg je op een centrale locatie.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Een goede dosis motivatie, flexibiliteit en enthousiasme.


AANMELDEN?

Aanmelden kan voor maandag 26 augustus 2019.


INTERESSE?

Heb jij interesse om deze geweldige uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan direct contact op met Fletcher Academy via het academy@fletcher.nl of 0347 - 329 092. Ook kun je bij haar terecht voor extra informatie. Je kunt ook bij een van de collega's van de Fletcher Academy terecht met vragen.