0

Banqueting

Organiseren als een baas.

Een feestelijk evenement of zakelijke bijeenkomst. Welke soort het ook is: elke aanvraag wordt tot in de puntjes geregeld bij Fletcher Hotels. En dat allemaal dankzij het organisatorisch talent van onze medewerkers. Het doel? Een dag organiseren om nooit te vergeten. Zo wordt elke gebeurtenis omgetoverd tot een feestje. Onze gasten kijken naar je uit!

Lees meer

Onze waarden

Samenwerken

Wij doen eigenlijk niets liever

Ontwikkeling

We willen vooruit

Plezier

In het werk en met elkaar

Gastvrij

Net dat extra beetje aandacht

Wat zeggen je collega's ?

Chris is al anderhalf jaar werkzaam in Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. “Ik heb enorme affiniteit met het werken in de hotelwereld en met name met en vóór zakelijke gasten. Ik ben mijn horecaloopbaan ooit begonnen op Landgoed Avegoor als barmedewerker en heb dus een speciaal gevoel voor deze mooie locatie. Nu ben ik werkzaam als Banquet Sales Coördinator.” Wat Chris het leukst vind aan het werken in dit hotel is gebaseerd op verschillende dingen. “Er is niet echt iets wat er bovenuit springt. Maar het werk en de sfeer maken het leuk!”

Chris
Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Lees volledig verhaal

Een dag in de schoenen van Chris
De dagelijkse terugkerende routine van Chris is het verwerken van aanvragen en offertes uitbrengen. Maar ook het controleren van groepsrekeningen en facturaties, het direct contact onderhouden over geplande bijeenkomsten en een stukje aftersales ter verbetering van de service en gastvrijheid behoort tot zijn werkzaamheden. “Ook operationeel meewerken tijdens de zakelijke bijeenkomsten hoort bij mijn werkdag. Elke dag is van A tot Z weer compleet anders en verrassend.”

Echte aanraders
Een echte specialiteit heeft de chef-kok niet. Maar net zo belangrijk is natuurlijk het meedenken met de gasten. “Door het op maat samenstellen van menu’s en buffetten probeert hij ook op dit vlak om de wens van de gast centraal te stellen.”

In de omgeving is er genoeg te doen! “Met jonge kinderen naar De Spelerij in Dieren, het openluchtmuseum of Burgers Zoo in Arnhem. Maar ook heerlijk fietsen over de Posbank, Veluwe, de IJssel of de Rhederlaagse meren is de moeite waard.” Om te shoppen kun je terecht in Arnhem, Apeldoorn of Doetinchem. En ook cultuur snuiven kan in de Hanzesteden Zutphen en Doesburg.

Waarom Fletcher?
Typisch voor Fletcher is de grote diversiteit van de hotels. “Voor elke doelgroep en elke wens is er door het land een geschikte locatie te vinden. Het inspelen op die verschillende wensen en behoeftes maakt ons typisch Fletcher.

Chris
Fletcher Landgoed Hotel Avegoor