0

Hotelmanager

De motor van het hotel.

Een hotel laten functioneren als een geoliede machine. En dat zonder olie. Hoe dan wel? Door het beste overzicht te bewaren en precies te weten hoe wat en waar te doen. Werken als Hotelmanager betekent aanspreekpunt zijn voor medewerkers en gasten, zodat de ervaring met Fletcher Hotels voor iedereen uitzonderlijk is. Onze gasten én medewerkers kijken naar je uit!

Lees meer

Onze waarden

Samenwerken

Wij doen eigenlijk niets liever

Ontwikkeling

We willen vooruit

Plezier

In het werk en met elkaar

Gastvrij

Net dat extra beetje aandacht

Wat zeggen je collega's ?

‘’Twee maanden geleden ben ik begonnen als Allround Hotelmanager in dit hotel, maar in totaal werk ik al zo’n 5 jaar bij Fletcher Hotels. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in meer dan 12 andere Fletcher Hotels en heb ik het Fletcher Hotelmanagement Traineeship gevolgd. In die vijf jaar heb ik bijna alle hoeken van Nederland mogen zien. ‘’ Op de vraag of ze dan ook altijd op en neer reist of misschien zelfs elke keer verhuisd voor werk antwoordt ze: ‘’Afhankelijk van de afstand maak ik de beslissing om op en neer te reizen of niet. In principe ben ik vijf dagen in de week aanwezig in het hotel. Als het hotel wat verder weg ligt dan verblijf ik vier nachten in het hotel, maar als de afstand niet te lang is dan kan ik prima op en neer reizen.’’

Joyce Meerkerk
Fletcher Hotels

Lees volledig verhaal

Joyce laat  weten dat ze het erg goed vind dat Fletcher Hotels de mogelijkheid biedt om intern opgeleid te worden. ‘’Het is ontzettend fijn dat Fletcher Hotels je de kans biedt om te groeien en dat er zoveel doorgroeimogelijkheden zijn. Ik denk dat Fletcher één van de weinige hotelketens is waar je zoveel kansen krijgt om door te groeien.

De leukste werkdagen van Joyce
’Allereerst is elke dag anders, maar de leukste werkdagen zijn toch denk ik wel de dagen waarop een evenement plaatsvindt. Zo hebben we bijvoorbeeld Q-Music en ABBA evenementen gehad.’’ Waarom dit de leukste werkdagen zijn? ‘’Omdat iedereen dan hartstikke vrolijk is en wij de avond maken voor onze gasten.’’

Wat Joyce het leukste vindt aan het werken in de hotels? ‘’Zonder twijfel de afwisseling, diversiteit en de gezellige collega’s. Je leert ontzettend veel. Alles wat ik heb geleerd neem ik weer mee naar een volgend hotel, waar ik die kennis weer kan toepassen.’’ Ook laat ze weten dat ze veel verschillende mensen heeft leren kennen. ‘’Samenwerken in een groter of kleiner team, het heeft allebei wel wat. Binnen een kleiner team werk je nauw samen en ken je écht iedereen. Maar werken in een groter hotel met een groter team is ook leuk omdat het dan veel drukker is, je meer te doen hebt en je meer kamers draait. Je blijft de hele dag bezig. Ik denk dat dit wel een van de leukste banen is binnen Fletcher.’’

Joyce Meerkerk
Fletcher Hotels

Mijn Fletcher carrière begon in Fletcher Hotel Langewold te Roden tijdens mijn opleiding gastheer/gastvrouw niveau 2/3. Tijdens mijn opleiding en met name in Fletcher Hotel Langewold heb ik veel geleerd over het omgaan met gasten en heb ik veel partijen mogen lopen. Na het behalen van mijn diploma heb ik een contract aangeboden gekregen, die ik (gelukkig) met beide handen aangegrepen heb. Na mijn studie heb ik met veel plezier een aantal jaren bij Fletcher Hotel Langewold mogen werken als zelfstandig werkend gastvrouw.

Masha Lagerman
Fletcher Hotels

Lees volledig verhaal

Na een tijdje werkzaam te zijn geweest, wilde ik mezelf verder ontplooien. Helaas was er toen op de locatie geen mogelijkheid, wel werd er met mij meegedacht en kreeg ik de mogelijkheid om binnen de Fletcher keten mijn werkzaamheden voort te zetten. Ik heb de kans gekregen om als eerste medewerker bij Fletcher Hotel Zeegser Duinen te werken, een hotel met veel bedrijvigheid en dat sprak me enorm aan! 

Na 1,5 jaar werd ik weer benaderd door Fletcher Hotel Langewold, er was ruimte voor mij als chef-bediening. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had bij Zeegser Duinen, leerde ik ook dat je een kans met beide handen moet aangrijpen (typisch gevalletje van ''oude liefde roest niet''). Deze kans heb ik dan ook gepakt! Na meerdere jaren als chef-bediening, begon het voor mij opnieuw te kriebelen om weer meer te leren. Steeds meer interesse kreeg ik in administratieve zaken, personeelszaken en al het reilen en zeilen achter de schermen. 

Sinds oktober 2018 neem ik deel aan het Fletcher Hotel Management traineeship. Hierbij doorloop ik alle afdelingen, zowel operationeel als op het hoofdkantoor, die ik anders niet gezien zou hebben. Ik krijg binnen de organisatie mooie kansen met veel mogelijkheden voor de toekomst, welke ik graag met beide handen aanpak! Na het afronden van dit traineeship ga ik aan de slag als Junior Hotelmanager.

Masha Lagerman
Fletcher Hotels