0

Keuken

Kookkunsternaar(es).

Van een á la carte menu tot aan een concept- of zelfs sterrenrestaurant: bij Fletcher Hotels kan iedere (fijn)proever terecht om te genieten van het lekkerste eten. En dat is maar goed ook. Liefde gaat namelijk, zoals het gezegde luidt, door de maag. Aan ons de taak om dit moment van liefde zo aangenaam mogelijk te maken. Onze gasten kijken naar je uit!

Lees meer

Onze waarden

Samenwerken

Wij doen eigenlijk niets liever

Ontwikkeling

We willen vooruit

Plezier

In het werk en met elkaar

Gastvrij

Net dat extra beetje aandacht

Wat zeggen je collega's ?

Bas vindt voornamelijk het uitzicht, de unieke locatie, de variatie aan gasten en de vrijheid die hij krijgt het leukste aan het werken in Fletcher Hotel Amsterdam. ‘’Ik heb vooral veel vrijheid hier. Vrijheid van keuze in wat wij gaan bereiden, hoe we het gaan maken en uiteraard ook de opmaak van de gerechten. Dit vind ik heel fijn. Zo kan ik bij ieder gerecht mijn eigen draai eraan geven. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk dat er diversiteit is in het soort gasten dat hier komt eten. Doordat onze locatie dichtbij Schiphol ligt hebben we regelmatig zakelijke gasten die vanuit daar hier naartoe komen, maar ook mensen die in de omgeving wonen.

Bas Oskam
Fletcher Hotel Amsterdam

Lees volledig verhaal

Een werkdag van Bas
Volgens Bas is geen één werkdag hetzelfde. Op sommige dagen is de chef er niet. Dit betekent voor mij dat ik een deel van zijn taken mag overnemen. Ik doe dan de bestellingen voor het hotel, maar tegelijkertijd moet ik ook letten op de bestellingen vanuit de lounge. Ook zorg ik ervoor dat alles naar wens is bij de gasten en dat alle taken goed worden uitgevoerd door het personeel.

De grootste uitdaging in het werk is voor Bas zijn functie goed uitoefenen. ‘’Je kan altijd voor een tien gaan, maar er is vaak iets wat tegen zit of niet wil lukken. Ik probeer dit vaak om te draaien naar iets positiefs. Iets wat onbereikbaar is, wil ik graag bereikbaar maken, zodat ik mijn gasten tevreden de deur uit zie lopen.’’

Bas Oskam
Fletcher Hotel Amsterdam