Over Fletcher Hotels

Waarom werken bij Fletcher Hotels?


Fletcher Hotels - De grootste hotelketen van Nederland


Fletcher Hotels heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De keten kenmerkt zich als oer-Hollands met een grote diversiteit aan hotels. De hotels hebben ieder een eigen karakter en uitstraling, maar hebben met elkaar gemeen dat zij zich veelal midden in de natuur bevinden. 

Op ons kantoor werken ruim 150 collega's op de verschillende disciplines. Sales, Marketing, Finance, Facilitair, HR, alles wat centraal kan, wordt centraal opgepakt binnen Fletcher.

Het hoofdkantoor is makkelijk bereikbaar voor zowel auto (naast de A2) als met het openbaar vervoer (bushaltes op 10 meter afstand). Het hoofdkantoor beschikt over een overdekte parkeergarage.

                       


         

Work hard, play hard

Ook naast je werk is er bij Fletcher Hotels genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit onze eigen collega’s en de activiteiten zijn dan ook erg divers!         

Dagelijkse traktatie

Wij worden blij van goed, gezond en vooral lekker eten. Onze collega’s van de catering zorgen er iedere dag voor dat jij op het hoofdkantoor kan genieten van een heerlijke verse lunch.        

Welkom in de Fletcher Familie!

Fletcher Hotels bestaat inmiddels 20 jaar! Je hebt ruimt 3500 Fletcher collega’s.

Dit is werken bij Fletcher Hotels!

Nederland is een van de mooiste landen van Europa. Er is zoveel te zien, te beleven en te ontdekken… Lekker naar het strand, naar de bossen of gezellig naar een stad. Nederland heeft het allemaal en overal is een Fletcher hotel in de buurt. 

Met ruim 85 unieke 3- en 4-sterren hotels zijn wij inmiddels de grootste hotelketen van Nederland. Onze hotels zijn te vinden op de mooiste locaties van Nederland. Dagelijks zorgen wij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. 

Alle Fletcher collega’s zorgen er iedere dag opnieuw voor om het Fletcher gasten naar het zin te maken en hen met een tevreden gevoel naar huis te laten keren. Want dat geeft ons een voldaan gevoel! Ook vanuit het servicekantoor in Nieuwegein kun jij hier je steentje aan bijdragen. Want uiteindelijk moeten wij er met elkaar zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij Fletcher Hotels.

Maak ook deel uit van de Fletcher Familie

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt, maar ook nog steeds blijft groeien. Een enorme toffe uitdaging, waar jij je steentje aan bij kunt dragen. Ruim 3500 collega’s staan iedere dag voor je klaar, zullen je inspireren en uitdagen. Dit geeft een fantastisch gevoel om hier onderdeel van te mogen zijn. Iedereen werkt nauw samen met elkaar en er is veel onderling overleg en contact. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het onze gast aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om een vergadering, een romantisch diner voor 2,  een schitterende bruiloft, een spectaculaire 80's en 90’s party of gewoon heerlijk er een paar dagen tussen uit met zijn tweeën of het gezin. Het kan allemaal! 

                      


Fletcher Hotels wil opvallen en net even anders zijn en dat betekent dat er veel vrijheid is om dit te realiseren. Dat maakt het werken bij Fletcher Hotels juist zo leuk! En natuurlijk is er meer dan genoeg ruimte voor plezier. Als je bij Fletcher Hotels aan de slag gaat, maak je deel uit van de grootste familie van Nederland, namelijk de Fletcher Familie! Werk, leer, geniet, wees creatief en toon initiatief. Dan gaat het helemaal goed komen met jouw carrière bij Fletcher Hotels.