BBL-OPLEIDINGEN

Volg volledig kosteloos een BBL-opleiding bij Fletcher Hotels

WORD EEN HORECA PROFESSIONAL

Een unieke kans om tegelijkertijd te leren en te werken

In samenwerking met Zadkine, een hooggewaardeerde onderwijsinstelling met locaties in en rondom Rotterdam, bieden wij sinds september 2023 diverse horeca BBL-opleidingen aan! Wij bieden jou de unieke kans om te leren en te werken tegelijkertijd, waardoor je direct waardevolle praktijkervaring opdoet in een dynamische omgeving.

JOUW OPLEIDING

Theoretische kennis direct toepassen in de praktijk

Jij gaat vier dagen per week aan de slag in één van de hotels van Fletcher (er zijn mogelijkheden door heel Nederland), bijvoorbeeld in Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam, waar je onder begeleiding van ervaren professionals de fijne kneepjes van het vak leert. Of je nu gasten verwelkomt, bestellingen opneemt of meewerkt in de keuken, je wordt volledig ondergedompeld in de dagelijkse horecapraktijk. Daarnaast krijg je één dag per week les bij Zadkine in Rotterdam, waar je theoretische kennis opdoet die direct kan worden toegepast in de praktijk.

Een greep uit jouw voordelen

  • Jij gaat leren van échte professionals in de horeca.
  • Wij nemen de kosten voor het lesmateriaal en jouw studie volledig voor onze rekening.
  • Jij krijgt betaald voor de uren die jij bij Fletcher Hotels werkt.
  • Na het afronden van jou opleiding krijg je direct een baan bij Fletcher Hotels.
  • Met ruim 110 hotels door het hele land bieden we jou diverse mogelijkheden om je carrière voort te zetten en door te groeien.

BBL-opleidingen

De opleidingsduur is slechts een richtlijn. Laat jij uitstekende studieprestaties zien? Dan is er de mogelijkheid om de opleiding sneller af te ronden. Heb je wat meer tijd nodig? Geen probleem, jij krijgt alle ruimte om jouw opleiding succesvol af te ronden.

Voor vragen over o.a. het inschrijven, startdata, de vakken en jouw lesdag kan je contact opnemen met: Marco Hugens | Adviseur Plaatsing & Voorlichting | m.hugens@zadkine.nl | (010) 2093480 | 06 4840 5746 (Whatsapp)

Niveau 2

Gastheer/gastvrouw – 2 jaar
Kok – 2 jaar

Niveau 4

Wij bieden de perfecte springplank naar succes

Kies voor een BBL-opleiding van Fletcher Hotels en Zadkine en ontdek de wereld van gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Of je nu droomt van een carrière als chef-kok, hotelmanager of gastvrouw/gastheer, wij bieden de perfecte springplank naar succes. Schrijf je vandaag nog in en geef jouw toekomst in de horeca een vliegende start!

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Algemeen
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.
Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw bericht.