Flexwerk​

Werk waar én wanneer jij wilt als flexwerker

Flexwerken bij Fletcher Hotels

Neem flexibel shifts aan via een handige app

Op maandag in de keuken in Leiden, op vrijdag in de bediening in Middelburg en op zaterdag achter de receptie in Amsterdam? Het is allemaal mogelijk als flexwerker bij Fletcher! Via een handige app kun jij jezelf inroosteren en diensten accepteren die passen bij jouw wensen. Kortom; je werkt waar en wanneer jij wilt! Aan afwisseling dus geen gebrek.

Jouw unieke voordelen

Met jouw flexbaan bij Fletcher Hotels

  • Een hoger uurloon.
  • Jij kan jouw netwerk uitbreiden door in meerdere hotels te werken.
  • Jij gaat werken met ambitieuze en gezellige collega's.
  •  Ruime doorgroeimogelijkheden: wij denken graag met je mee over jouw volgende stap bij Fletcher Hotels.
  • Reistijd = werktijd: alles boven één uur reistijd wordt als salaris betaald.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.
  • De optie tot overnachten op locatie, voor of na jou shift (optioneel in overleg).

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Met ruim 110 hotels in Nederland én een hoofdkantoor in Nieuwegein bieden we een breed scala aan mogelijkheden die perfect passen bij jouw talenten en interesses.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien. Merel - Front Office Supervisor

Alles kan bij Fletcher​

Ook voor jou als collega!​

Wanneer wij zeggen dat alles kan bij Fletcher, bedoelen wij ook dat echt alles kan bij Fletcher! Wij zijn meer dan alleen een hotelketen waar je kunt overnachten. Zo kun je bij Fletcher uitgebreid lunchen of dineren, een avondje feesten, relaxen in de wellness, een creatieve vergadersessie houden en zelfs trouwen met de liefde van jouw leven! Niets is te gek. Bij alles wat wij doen komt een diversiteit aan werkzaamheden en functies kijken. Als collega van Fletcher kun je dan ook vele kanten op en jouw passie volgen. Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!

Veelgestelde vragen

Check onze antwoorden

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?
Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Als je vragen hebt over de vacatures kun je direct contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld onderaan de vacature. Bij overige vragen kun je ons natuurlijk ook mailen of bellen via de contactpagina.
Kan ik als flexwerker doorgroeien naar een vaste baan bij Fletcher Hotels?
Ja, het is zeker mogelijk om als flexwerker door te groeien naar een vaste baan en functie bij Fletcher Hotels. Dit is afhankelijk van beschikbare vacatures en jouw prestaties en inzet als flexwerker.
Hoe werkt het zelf inplannen voor diensten?
Als flexwerker plan je jezelf in voor diensten middels een handige app. In de app kun je zelf je beschikbaarheid aangeven en jezelf inplannen voor beschikbare diensten in verschillende hotels. In de app wordt een kalender getoond met openstaande shifts waaruit je kunt kiezen. Jij kunt jezelf inroosteren op de openstaande diensten.
Krijg ik als flexwerker een vast aantal uren per week?
Nee, als flexwerker bij Fletcher Hotels werk je wanneer het jou uitkomt. Dit betekent dat je geen vast aantal uren per week hoeft te werken. Je kan jezelf via een handige app inplannen voor diensten die bij jou passen.
Wat zijn de voordelen van flexwerk bij Fletcher Hotels?
Flexwerk bij Fletcher Hotels biedt jou flexibiliteit in werktijden, wat handig kan zijn wanneer jij je werk bij Fletcher Hotels wilt combineren met bijvoorbeeld een studie, het gezinsleven of een andere baan. Het stelt je in staat om nog meer ervaring op te doen in de horeca, in verschillende teams te werken en in meerdere hotels te werken. Daarnaast geniet je van een hoger uurloon.
Zijn er specifieke vereisten om te kunnen flexwerkers bij Fletcher Hotels?
De vereisten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke functie als flexwerker. Over het algemeen verwachten we dat flexwerkers affiniteit hebben met de horeca en dat zij een proactieve houding hebben. De specifieke vereisten worden vermeld in de vacaturetekst, lees deze altijd even goed door.
Welke functies zijn beschikbaar voor flexwerkers bij Fletcher Hotels?
Als flexwerker bij Fletcher Hotels zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je verschillende functies vervullen, zoals medewerker bediening, barmedewerker, afwasser, medewerker housekeeping en receptiemedewerker. Welke diensten jij kan aannemen is afhankelijk van je ervaring en vaardigheden.
Hoe kan ik solliciteren voor een flexbaan bij Fletcher Hotels?
Je kunt solliciteren voor een flexbaan bij Fletcher Hotels door het online sollicitatieformulier in te vullen op deze website, onder een flexwerk vacature of onder ‘open sollicitatie’. Vergeet niet om een up to date CV (curriculum vitae) en een motivatie toe te voegen.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Algemeen
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.
Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw bericht.