Stages

Ontdek onze stage plekken en verbreed je kennis

Jouw stage bij Fletcher Hotels

Geen dag is hetzelfde tijdens jouw stage bij de grootste hotelketen van Nederland

Wil jij een onvergetelijke stage-ervaring in de dynamische wereld van de hospitality? Dan is stage lopen bij Fletcher Hotels dé perfecte keuze! Ontwikkel je vaardigheden en ervaar het plezier van werken in een bruisende omgeving, waar elke dag anders is. Van achter de receptie tot in de keuken, van marketing tot aan finance, alles is mogelijk! Ontdek welke stage bij jou past.

Jouw unieke voordelen

Met jouw stage bij Fletcher Hotels

  • Persoonlijke en goede stagebegeleiding.
  • Doorgroeimogelijkheden voor na jouw stage.
  • Ruimte om je te verdiepen in zelf opgemaakte praktijkopdrachten.
  • Jij gaat werken met ambitieuze en gezellige collega's.
  • Korting op onder andere overnachtingen in de ruim 110 Fletcher hotels, op heerlijke diners, een dagje ontspannen bij BLUE Wellness en op alle producten uit de Fletcher Fanshop.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Met ruim 110 hotels in Nederland én een hoofdkantoor in Nieuwegein bieden we een breed scala aan mogelijkheden die perfect passen bij jouw talenten en interesses.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien. Merel - Front Office Supervisor

Alles kan bij Fletcher​

Ook voor jou als collega!​

Wanneer wij zeggen dat alles kan bij Fletcher, bedoelen wij ook dat echt alles kan bij Fletcher! Wij zijn meer dan alleen een hotelketen waar je kunt overnachten. Zo kun je bij Fletcher uitgebreid lunchen of dineren, een avondje feesten, relaxen in de wellness, een creatieve vergadersessie houden en zelfs trouwen met de liefde van jouw leven! Niets is te gek. Bij alles wat wij doen komt een diversiteit aan werkzaamheden en functies kijken. Als collega van Fletcher kun je dan ook vele kanten op en jouw passie volgen. Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!

Veelgestelde vragen

Check onze antwoorden

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?
Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Als je vragen hebt over de vacatures kun je direct contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld onderaan de vacature. Bij overige vragen kun je ons natuurlijk ook mailen of bellen via de contactpagina.
Kan ik als buitenlandse student ook stage lopen bij Fletcher Hotels?
Ja, bij Fletcher Hotels verwelkomen we ook graag buitenlandse studenten. Het is daarvoor wel belangrijk dat er de benodigde en juiste werkvergunning of stageovereenkomst is die voldoet aan de wet- en regelgeving van het land waarin het hotel is gevestigd. Neem hiervoor contact op met ons HR-team voor meer informatie, we helpen je graag verder.
Is het mogelijk om na afronding van de stageperiode te blijven werken bij Fletcher Hotels?
Jij investeert in ons, wij in jou. Fletcher Hotels hecht veel waarde aan de ontwikkeling van (nieuw) talent en biedt diverse mogelijkheden voor een baan na afloop van een succesvolle stageperiode. Dit is afhankelijk van de beschikbare vacatures en jouw prestaties tijdens de stage.
Kan ik tijdens mijn stage bij Fletcher Hotels meedraaien op verschillende afdelingen?
Ja, die mogelijkheid is er. We moedigen stagiairs aan om onze organisatie te leren kennen, verschillende afdelingen te verkennen en ervaring op te doen in diverse functies. Dit stelt je in staat om een breder beeld te krijgen van het werken in de hotelbranche, je vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontdekken waar jij goed in bent.
Krijg ik begeleiding tijdens mijn stage bij Fletcher Hotels?
Ja, wij vinden het belangrijk dat elke stagiair goede begeleiding en ondersteuning krijgt van ervaren medewerkers. Als stagiair krijg je bij ons een stagebegeleider toegewezen die je zal begeleiden, aansturen, feedback zal geven, het contact met jouw opleiding onderhoud wanneer nodig en je vragen zal beantwoorden tijdens je stageperiode. Uiteraard zijn er meer enthousiaste medewerkers waar je tijdens je stageperiode mee te maken krijgt en bij wie je terecht kunt.
Ontvang ik als stagiair een vergoeding bij Fletcher Hotels?
Ja, studenten die bij Fletcher Hotels stage lopen krijgen van ons een stagevergoeding. De hoogte van de vergoeding kan variëren afhankelijk van de duur van de stage, het aantal stage uren en de stageopdracht. Dit wordt besproken tijdens het sollicitatieproces.
Biedt Fletcher Hotels ook afstudeerstages aan?
Ja, Fletcher Hotels biedt ook afstudeerstages aan voor studenten die tegen het einde van hun opleiding zitten. Wij staan daarnaast open voor afstudeeropdrachten en bieden wij genoeg ruimte om tijdens je afstudeerstage aan je opdrachten te werken.
Hoe lang duurt een stage bij Fletcher Hotels?
De duur van een stage kan variëren, afhankelijk van de eisen van de opleiding en de specifieke stageopdracht. Stages bij Fletcher Hotels kunnen variëren van enkele weken tot een heel studiejaar.
Wat zijn de vereisten om in aanmerking te komen voor een stage bij Fletcher Hotels?
De vereisten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke stage(functie) en de opleidingseisen. Over het algemeen verwachten we dat studenten een relevante opleiding volgen in het vakgebied waarin ze stage willen lopen. Specifieke vereisten worden vermeld in de stagevacatures.
Welke soorten stages biedt Fletcher Hotels aan?
Fletcher Hotels biedt verschillende stages aan op diverse afdelingen, zowel in de ruim 110 hotels als op het hoofdkantoor in Nieuwegein, van meewerk- tot afstudeerstages. We streven ernaar om stages aan te bieden met de juiste begeleiding en aansluitend bij de opleiding en interesses van de student.
Hoe kan ik solliciteren voor een stage bij Fletcher Hotels?
Je kunt solliciteren voor een stage bij Fletcher Hotels door het online sollicitatieformulier in te vullen op deze website, onder een stage vacature of onder ‘open sollicitatie’. Vergeet niet om een up to date CV (curriculum vitae) en een motivatie toe te voegen.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Algemeen
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.
Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw bericht.