Werken in onze hotels

Ontdek jouw mogelijkheden in onze hotels

Een gastvrije werkomgeving

Draag bij aan het creëren van onvergetelijke gastervaringen

Wanneer jij werkt in een van de ruim 110 Fletcher hotels in Nederland kun jij rekenen op een hoop gezelligheid en teamwork in een omgeving waarin passie voor gastvrijheid gedeeld wordt. Alle collega’s dragen actief bij aan het creëren van de ultieme gastervaring. Ontdek hoe jij jouw steentje hieraan kan bijdragen.
Ik werk graag bij Fletcher omdat ik werk in een super leuk team waar iedereen voor elkaar klaar staat en omdat het hotel zich bevindt op een mooie locatie!
Ik werk graag bij Fletcher omdat ik werk in een super leuk team waar iedereen voor elkaar klaar staat en omdat het hotel zich bevindt op een mooie locatie! Yara - Leerling Kok

Alles kan bij Fletcher​

Ook voor jou als collega!​

Wanneer wij zeggen dat alles kan bij Fletcher, bedoelen wij ook dat echt alles kan bij Fletcher! Wij zijn meer dan alleen een hotelketen waar je kunt overnachten. Zo kun je bij Fletcher uitgebreid lunchen of dineren, een avondje feesten, relaxen in de wellness, een creatieve vergadersessie houden en zelfs trouwen met de liefde van jouw leven! Niets is te gek. Bij alles wat wij doen komt een diversiteit aan werkzaamheden en functies kijken. Als collega van Fletcher kun je dan ook vele kanten op en jouw passie volgen. Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Algemeen
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.
Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw bericht.